9,90 zł
SKŁADNIKI fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS: Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek
Wyprzedany
6,29 zł
SKŁADNIKI soczewica zielona* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza
5,80 zł
Opis : Cieciorkę należy przed spożyciem moczyć przez co najmniej 12 godzin i gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania. W kuchni arabskiej
Wyprzedany
9,60 zł
Nazwa ekologicznej soczewicy czarna beluga nawiązuje do kawioru ponieważ wyglądem przypomina właśnie ten produkt. Jest wspaniałym dodatkiem do zup, jednogarnkowych dań, a także pikantnych przekąsek. Skład : soczewica czarna Beluga*
8,10 zł
SKŁADNIKI fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup